خرید ویلا نیم پلوت شهرکی در محمودآباد
ویلا نیم پلوت در مجموعه شهرکی
با ویوی فوق العاده زیبا جنگلی باغی
ویلا با متراژ زمین 300 متر
و متراژ بنای200 متر
دارای 4 خواب مستر
فاصله با خیابان اصلی 200 متر و فاصله با ساحل دریای خزر 700 متر می باشد.
حیاط سازی زیبا و محوطه سازی شده
پنجره های بلند حفاظ زده شده
سالن بزرگ با سقف نراد کاری شده
آشپزخانه کابینت کاری شده
محیطی دنج و خوش نشین
امنیت بالا با نگهبانی دائمی
دسترسی آسان به مراکز خرید
نزدیک به خیابان اصلی
درب و پنجره ها دارای حفاظ آهنی
توضیح کامل:
خرید ویلا نیم پلوت شهرکی در محمودآباد این ویلا از ۴ اتاق خواب، یک سالن و آشپزخانه تشکیل شده است. پنجره های بزرگ آفتاب گیر در نما به کار رفته که بر روی آن ها حفاظ قرار گرفته است.
همانطور که ملاحظه می کنید سالن بسیار وسیع بوده که با بنجره های بزرگ که در وسط دیوار تعبیه شده زیبایی خاصی را به خانه داده است.
فضای جلوی خانه چمن کاری شده و دور تا دور حیاط نیز به باغچه و محیط گلکاری شده اختصاص یافته است. در این فضا تعداد زیادی از درختان کاج هرس شده، گل ها و گیاهان کاشته شده است.
فاصله ویلا تا ساحل دریای خزر محمودآباد ۸۰۰متر است که در مدت زمان زیر ۲ دقیقه می توان با اتومبیل این مسافت را پیمود، فاصله تا جاده اصلی نیز ۲۰۰متر است، بدین ترتیب به سهولت رفع نیاز های روزمره و استفاده از فروشگاه ها و مراکز خرید حاشیه جاده امکان پذیر است.
کسانی که به دنبال خرید یک ویلای زیبا در محیط زیبای شمال همراه با آرامش کامل و با قیمت مناسب هستند این ویلا مورد بسیار مناسبی برای آنهاست.
برای اطلاعات بیشتر با ما مشاورین املاک و سایت بزرگ کیان شمال تماس بگیرید:
بشتام 09114207700
نقی زاده 09119070832
خانم امانی 09114396707
خانم علیزاده 09119020655