خرید ویلا شهرکی در نور
کد 0691
ویلا با بنای نیم پیلوت طرح رومی
با ستون های استوانه ای شکل
نما با پوشش سنگ نمای خوش رنگ
محیطی شهرکی و دنج و خوش نشین با امنیت بالا
ویلا با حیاط سازی فوق العاده زیبا درختهای
بلند چندساله سر سبز
حوض آبی که وسطش فواره نصب شده
معماری داخلی سالن بزرگ با سقف کناف کاری شده با آشپزخانه کابینت کاری شده
2 اتاق خواب مستر مجهز به کمد دیواری
ویلا دارای سند و پروانه ساخت انشعابات نصب
خرید ویلا شهرکی در نور با بنای نیم پیلوت در مجموعه شهرکی و آب و هوای جنگلی و با همسایه های تهرانی نشین
ویلا با قیمت مناسب و ارزان که در محیط جنگلی و پرآرامش ویلایی نشین شهرستان محمودآباد در استان مازندران واقع شده است.
ویلا از نظر حیاط سازی و معماری از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است و همچنین از روی تراس آن می توان دید خوبی را به مناظر و محیط پیرامون داشت.
در معماری نیم پیلوت فضایی زیر طبقه بالایی ساختمان پدید می آید که از آن می توان جهت انباری و یا پارکینگ مسقف استفاده نمود. از روی تراس خانه می توان دید خوبی را از طبیعت و مناظر پیرامون به دست آورد.
معماری داخلی ویلا سالن بزرگ با سقف کناف کاری شده همراه با هالوژن های رنگی و 2 اتاق خواب مستر مجهز به کمد دیواری و آشپزخانه کابینت کاری شده در متراژ بالا با حیاط سازی فوق العاده زیبا با درختهای سر سبز بلند با حوض آبی وسط حیاط که زیبایی و جلوه خاصی دارد .
قیمت اعلامی این ویلا یک میلیارد تومان می باشد که ویلا قیمت مناسب با توجه به کیفیت ویلا بشمار میرود برای خرید تنها کافیست با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید تا راهنمای های لازم را از نمایندگان ما دریافت کنید .
بشتام 09114207700
نقی زاده 09117428569
خانم علیزاده 09119020655
خانم امانی 09113203347