خرید ویلا در منطقه دریا کنار
کد 0815
طراحی ساخت نیم پیلوت
285 متر زمین 160 متر بنا
3 خواب با کمد دیواری
منطقه ای جنگلی دنج و با همسایه های خوش نشین
سالن پذیرایی وسیع با کف سرامیک درجه یک
سقف کناف با نورپردازی هالوژن و مخفی
سرویس ایرانی و فرنگی
درب ورود ضد سرقت
امنیت بالا
آشپزخانه با کابینت های ام دی اف
تراس نشیمن وسیع
پارکینگ مسقف و انباری
توضیح اجمالی :
ویلایی لاکچری با امکانات بی نظیر جغرافیایی ، دارای امنیت بسیار بالا هم از نظر امنیت در منطقه و هم مجهز به امکانات امنیتی است .
ویلا نیم پیلوت با متراژ زمین 285 متر و متراژ بنای 160 متر در طبیعت و آب و هوای جنگلی در شهرستان محمودآباد در استان مازندران قرار گرفته است.
حیاطی بزرگ که در آن درختا های مرکبات کاشته شده است که فضای جنگلی به ویلا بخشیده است که به بهترین شکل حیاط سازی شده
که قسمتی برای رفت و آمد و پارک ماشین در نظر گرفته شده است.
می باشد طراحی و معماری داخلی بی نظیر است و از المان های بی نظیر سقف کناف کاری شده نمای خارجی بسیار شیک رومی ساخته شده است .
حیاط سازی زیبا و درخچه های تزیینی که از نظر باغبانی بی نظیر است . و فضای بسیار جذاب با نورپردازی در شب میتواند بهترین لحظات را برای شما رقم زد.
پنجره های بلند با نورگیر عالی که به ساکنین این امکان را می دهد تا از داخل ویلا به حیاط و محوطه بیرون دید داشته باشند.
ویلا از سند و پروانه ساخت و پایان کار بهره مند است و قیمت پیشنهادی 1.5 میلیارد تومان بوده که توسط مشاورین املاک کیان به فروش میرسد .
برای کسب اطلاع از قیمت ویلا در شمال با مشاورین املاک کیان تماس حاصل فرمایید:
بشتام 09114207700
نقی زاده 09117428569
خانم علیزاده 09119020655
خانم امانی 09113203347