فروش ویلا شهرکی در کلوده
کد 0535
ویلا با بنای دوبلکس و با نمای سنگ کاری شده
شهرکی بزرگ با نگهبانی 24 ساعته
محیط دنج و آروم و خوش نشین
امنیت بالا شهرکی نگهبانی و دوربین مدار بسته
حیاط محوطه سازی شده
درختان گل و گیاهان تزینی
2 تراس نشیمن وسیع روبه ویوی جنگلی
درب ورود ضد سرقت
ویلا 3 خواب مستر
سالن بزرگ با سقف کناف کاری شده
حیاط محوطه سازی شده
ویلا نیم پیلوت شیک در محمودآباد
ساختمان از معماری بسیار با کیفیت بهره می برد که از بهترین متریال در ساخت و تزیین آن استفاده شده است.
نوع معماری و سبک رومی ساختمان جلوه محکم و استواری را به آن بخشیده و ستون های استوانه ای شکل ، نرده کاری کلاسیک ساختمان از مشخصات سبک رومی استفاده شده در این ساختمان است.
با پوشش سنگ نمای خوش رنگ که سطح ساختمان را به کل پوشانده است، ساختمان جلوه بسیار زیبایی پیدا کرده است .
فروش ویلا شهرکی در کلوده دارای ۳ اتاق خواب که یکی از آنها مستر می باشد و کف تمامی اتاق ها با سرامیک خوش نقش و نگار پوشانده شده است . برای دکوریزه کردن فضای ساختمان از عناصر دکوراتیو نظیر سقف های کناف کاری شده همراه با نورپردازی استفاده شده است .
محوطه سازی حیاط از دیگر نقاط قوت مربوط به ویلا است که باغچه های گل کاری شده از درختچه های تزیینی سبز و خوبی را برای ویلا بر هم زده است .
قیمتی که برای این ویلا که مبله نیز می باشد در نظر گرفته شده قیمت اعلامی 1.5 میلیارد تومان است که به همراه سند و جواز ساخت و پایان کار آماده فروش و تحویل به خریداران علاقه مند به ویلا در مناطق جنگلی شهرستان محمودآباد می باشد .
برای اطلاعات بیشتر با ما مشاورین سایت بزرگ املاک کیان شمال تماس بگیرید :
بشتام 09114207700
نقی زاده 09119070832
خانم امانی 09114396707
خانم علیزاده 09119020655